avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces

Buna ziua, am si eu o intrebare. De aproximativ s.a deschis la demisolul blocului o sala de aerobic, si nimeni nu a fost instiintat de acest lucru. Eu stau deasupra lor cu aprox 30% din suprafata locuintei. Zi de zi este muzica si zgomotul a devenit insuportabil, nu poti sa pui geana pe geana. Se poate actiona in vreun fel in instanta? Sau ce de facut in aceasta situatie? Am vorbit cu ei pe cale amiabila, si cu proprietaru si cu patronul salii de fitness si degeaba... Apelul la 112 nu a rezolvat absolut nimic. Ce e de facut?Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
Catalin216, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:28, 4 Mai 2018
Gasiti detalii aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
Vedeti art.2 pct.25 si pct 26 Pentru nerespectarea acestor articole puteti sesiza Politia locala in scris, cu nr. de inregistrare/ data si telefonic (cereti nr. de inregistrare al apelului dvs.).
Sala de aerobic nu se putea deschide fara autorizatie de la primarie, iar autorizatia nu putea fi primita fara avizul asociatiei de proprietari. Avizul acesteia putea fi dat numai in baza avizului primit de la proprietari.
Sesizati asociatia de proprietari si primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data si soliciati raspuns scris.
Puteti contacta Laboratorul specializat din cadrul DJSP sau o firma autorizata de catre Ministerul muncii si Ministarul sanatatii pentru a efectua determinari de zgomot si/ sau determinari de vibratii si contracost sa va emita buletine de determinare zgomot, respectiv vibratii la limita demisolului si in apartamentul dvs.
Cu toate aceste documente, inclusiv raspunsurile primite, puteti deschide actiune in instanta daca nu va intelegeti pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa cu muzica deschisa in spatele casei mele hori27 hori27 Locuiesc la casa si de curand in spatele casei s-a deschis o terasa cu muzica,zidul de la spatele casei este comun cu aceasta terasa.Zgomotele clientilor si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua pentru o problema cu o spălătorie auto lângă blocul ... Paraschiv Rodica Paraschiv Rodica Bună ziua Pentru o problema cu o spălătorie auto lângă blocul unde locuiesc Menționez ca noi (locatarii) n am dat acordul pentru a se amplasa aceasta ... (vezi toată discuția)
Zgomot restaurant nicusor2015 nicusor2015 Buna ziua. In cartierul nostru ,asta vara s adeschis o terasa ,la aproximativ 10 m de un bloc.Terasa a fuctionat pana la inceputul toamnei ,cand proprietaru a ... (vezi toată discuția)