Bună seara! În anul 2010 am făcut un credit la Provident pe care nu l-am achitat în totalitate. Am fost dată în executare în anul 2016, de către un executor din București, eu domiciliind în Buzău.Am făcut contestație la executare , specificând că executorul nu este din raza domiciliului meu și am solicitat și prescrierea creditului. Instanța mi-a acceptat contestația, mi-a dat câștig de cauză, considerându-mi întemeiată contestația,fără drept de apel, dar nu a specificat clar că intervine și prescrierea. Zilele acestea am fost dată din nou în executare, de către un alt executor.Este legal?Am solicitat acestui executor, care este din raza domicilului meu, toate documentele privind contractul meu și-mi răspunde că nu le are(nici chitanțele din care reieșea că am plătit datoria parțial, nici documentul de la judecata anterioară) și că le va solicita ulterior creditoarei. Atunci cum a fost posibil să mă execute, dacă nu are toate documentele și informațiile despre credit?Ce este de făcut, deoarece porpirea mi-a fost trimisă deja la serviciu și mi-a fost blocat și contul bancar.
Faceti contestație in termenul legal de 15 zile si in subsidiar cereți suspendarea executării silite prin poprire pana la judecarea contestatiei. Normal ar fi penru o rata mai mare de succes sa va angajați un avocat.