avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pierdere asigurare pensionar bolnava de schizofrenie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pierdere asigurare pensionar bolnava de schizofrenie

Bună ziua, mama mea are schizofrenie și ia fost acordata o pensie pe caz de boala fiindcă nu avea vârstă de pensionare. Nu a mai fost la controale și i sa suspendat pensia asa ca acuma nu mai este asigurata. Prezentând diagnosticul ei este suficient pentru a reanuda pensia sau mereu o sa fie obligata sa se duca la control lucru pe care nu vrea să-l facă fiindcă nu acepta ca are boala și nu-și ia tratamentul.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Nadia9, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:50, 4 Mai 2018
Trebuie să meargă lunar la medicul psihiatru să-i completeze programul recuperator, și să-i elibereze rețeta cu medicamente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are ... ArielNow ArielNow Buna ziua, Am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are simptomele unei tulburări mintale și sunt destul de grave. Persoana in cauza nu este ... (vezi toată discuția)
Bolnav de schizofrenie refuză să-și ia tratamentul. este legal să i se administreze cu forța? Nadia9 Nadia9 Bună ziua, mama mea are schizofrenie și ea nu acepta ca este bolnava și nu-și mai ia tratamentul de când a fost internata forțat acum 4 ani. Am vrea sa ... (vezi toată discuția)