avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... definitivat, consilier juridic indrumator
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

definitivat, consilier juridic indrumator

Buna ziua,
Va scriu pentru ca am si eu o nelamurire: am inteles ca pentru a putea sustine examenul de definitivat in functia de consilier juridic trebuie sa ai un indrumator. Firma la care lucrez nu are un consilier juridic definitiv pentru a avea indrumator si nici nu cunosc unul. De la UCCJ mi s-a spus ca imi trebuie un contract de indrumare si un raport intocmit de indrumator pentru a ma inscrie la examenul de definitivat.Eu la anul trebuie sa sustin examenul de definitivat si nu stiu cum sa procedez.Poate exista cineva care a fost in aceeasi situatie si imi poate spune cum a procedat.
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 14:31, 29 Octombrie 2009
Ca modalitate practica de abordare a problemei, va indic sa va adresati decanului Colegiului local al consilierilor juridici, care va va indruma (atat in stabilirea unui indrumator cat si asupra celorlalte aspecte concrete sesizate de dvs./ tematica lucrare, data si modul sustinerii etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere pentru definitivat in ccj etta etta Vreau sa ma inscriu in UCCJ pentru a-mi da definitivatul. Are vreo importanta daca am domiciliu intr-un anumit oras si lucrez in alt oras? Precizez ca cele ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani devii consilier juridic definitiv? just a girl just a girl buna ziua .as vrea sa-mi spuna cine stie dupa cati ani in calitate de consilier poti sa te inscrii pentru definitivat.va multumesc anticipat pentru raspuns o ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv - examen inppa irayysa irayysa Buna ziua, As dori sa stiu daca sora mea care a profesat ca si consilier juridic 5 ani intr-o societate, mentionez ca nu a fost inscrisa in Uniunea Cons. ... (vezi toată discuția)