avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxa de eliberare a adeverintei de vechime
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxa de eliberare a adeverintei de vechime

Buna ziua,
Suntem o societate cu activitate de productie. Lucram cu persoane juridice. Dorim sa percepem o taxa de eliberare a adeverintei de vechime, pentru persoanele ce nu sunt angajatii societatii, dar a caror arhiva o detinem. Se intocmesc aproximativ doua adeverinte pe luna.
Suntem obligati sa avem casa de marcat sau putem elibera chitanta pentru taxa respectiva?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dobrea.katalina , utilizator 08:14, 14 Mai 2018
MA SCUZATI. RASPUNDE CINEVA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime lichidator judiciar CristinaCraciun CristinaCraciun Buna ziua, Din cauza faptului ca nu mi s-a operat in cartea de munca vechimea de la o societate la care am muncit in perioada 2005-2006, am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pt. dosarul de pensionare cernatlarisa cernatlarisa Pentru solicitare adeverință necesară la întocmirea dosarului de pensionare, este necesară achitarea unor taxe? Am primit răspuns din partea unei ... (vezi toată discuția)
400 lei pentru o adeverinta de vechime? nick20_2005 nick20_2005 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema: Tatal meu in varsta de 58 de ani doreste sa iasa la pensie dupa noua lege a pensiilor ... (vezi toată discuția)