avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pret modificat, produs nelivrat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pret modificat, produs nelivrat

Am achizitionat in data D mai multe produse de mobilier (5) de la firma X. Livrarea prevazuta este la D+10, insa mai nou pe site, pretul fiecarui produs este redus cu 10%. Imi pot cere diferenta de bani inapoi avand in vedere ca produsele nu sunt primite? Exista mentiuni in legislatie privind acest aspect? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 13:42, 4 Mai 2018
Se va avea in vedere pretul convenit la data achizitionarii......
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs comandat fizic in magazin si dupa 5 saptamani mi se comunica faptul ca nu se mai fabrica acel produs User3211 User3211 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie. In urma cu 5 saptamani am comandat fizic din magazin mobilier platind cei 30% avans (aveau si expus produsul ... (vezi toată discuția)
Campanie de fidelizare emillius emillius Buna ziua, Am urmatoarele intrebar1 1. Regulamentul unei campanii de fidelizare trebuie obligatoriu publicat in M.O.? Campania consta in acordarea unui ... (vezi toată discuția)
Legislatie returnare produs Adriana68 Adriana68 Am citit in site articolele ce contin acest subiect, insa fiind multe variante de raspuns, as dori sa stiu ultima lege pe care se bazeaza returul de produse. ... (vezi toată discuția)