avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru si intabulare

Buna ziua mama mea a avut 6.4ha de pamant impreuna cu alte 2 surori in 1998 au facut un cadastru in care si-au impartit cele 6.4ha dar acestea sunt impartite in doua parcele si fiecare a luat cate un lot din fiecare parcela. Acum vrem sa vindem pamantul dar am inteles ca acel cadastru nu mai e valabil si ca sa fac al cadastru si intabularea pe parcela si lotul respectiv imi cere certificatele de deces al celor 2 surori ale mamei care sunt decedate. Verii mei nu imi dau aceste copii de pe certificatele de deces. Intrebarea mea este daca tot se stie parcela si lotul de ce trebuie sa depind de acele certificate? si daca trebuie o cale prin care sa le obtin inafara de cea de a le obtine de la veri exista?
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
elenae, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire Veteran Veteran Sotia mea, care mai are doua surori din care una decedata, a mostenit impreuna cu acestea mai multe parcele de pamant dela mama sa dupa decesul acesteia ... (vezi toată discuția)
Vanzare mostenire oanalumi oanalumi In urma decesului parintilor, a ramas un apartament. Dreptul la mostenire il avem eu si sora mea. Intai a decedat mama, si la doi-trei ani dupa ea, tata. Dupa ... (vezi toată discuția)
acte partaj in neregula descoperite la vanzare geo125879 geo125879 Vreau sa cumpar o bucata de pamant de la bunicul meu. Acesta in 1998 a impartit (partaj voluntar) cu fratele sau o parcela de pamant in 2 loturi: Lot 1 pentru ... (vezi toată discuția)