avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz inregistrare copil la nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz inregistrare copil la nastere

Buna ziua
Am un caz in care o angajata nu doreste sa inregistreze copilul (nu vrea sa ii obtina certificat de nastere). Aceasta doreste sa intre in concediu de crestere si ingrijire copil. Nu stiu cum sa procedez. Pot sa-i suspend contractul si sa-i eliberez adeverinta pentru CIC?
Mentionez ca certificatul medical constatator al nascutului viu l-am primit.
Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 4 Mai 2018
Puteti sa-i suspendati c.i.m. si sa-i completati adeverinta de venituri pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate intra tata în concediu pentru creșterea copilului la un an și jumătate de la nașterea lui? dacă da, ce am de făcut eu, ca angajator? rrramor rrramor Am un angajat care doreste sa intre in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani. Mentionez ca a trecut deja 1 an si jumatate de cand s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil andreea20ro andreea20ro buna ziua, sunt in concediu crestere copil pana in luna septembrie anul acesta dar sunt insarcinata si in iulie o sa nasc al doilea copil.care sunt procedurile ... (vezi toată discuția)
Tata - cerere concediu crestere copil BogdanNick BogdanNick Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema cu care ma confrunt de cateva zile si la care cei de la ITM nu mi-au dat nici un raspuns concret. Mai mult, ... (vezi toată discuția)