In mod sistematic sunt deranjata de muzica folosita la intensitate ridicata de catre o comunitate de rromi (*eu le spun asa cum sunt, tigani) care are nicim un venit decat ajutorul social. Amenzile date de politie nu sunt platite si sunt "scutite la plata de catre instantele judecatoresti" pentru ca nu "ceteanul petrecaret nu ARE VENIT dar nici NU VREA sa lucreze in folosul comuniutatii pentru acel cuantum ( CARE INSUMEAZA circa 10 mii RON ).
Ce putem face in acest caz, deoarece petrecerile continua chiar daca sunt amendati de fiecare data? Pot formula o actiune in instanta impotriva celui/celor amendati deoarece zgomotul nu inceteaza ore intregi, in orice zi sai noapte, si este inceptul anotimpului estival.
Multumesc si daca este cazul va ofer mai multe date,
Cornelia Anghel
Slobozia - Ialomita
Ma scuzati pentru greselile de redactare , astfel pe randul 2 , dupa paranteza se va "care nu are ca venit" iar pe penultimul, in loc de sai se va citi "si"
Vecin petrecaret
andreea300
Buna ziua,
Locuiesc la casa cu doua etaje, eu stau la etaj si vecinul petrecaret la parter.
seara de seara suntem obligati sa ascultam muzica, nu pot sa spun ... (vezi toată discuția)
Galagia la bloc
ernestof
Buna
Ma intereseaza in ce conditii se considera ca tulbur linistea publica? Cine stabileste nivelul de zgomot la care se considera ca am tulburat linistea ... (vezi toată discuția)