avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte pierdute, refacere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte pierdute, refacere

Aveam certificat duplicat si buletin provizoriu le am pierdut ce pot face in aceasta situatie cum imi pot scoate un nou certificat fara buletin
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:03, 8 Mai 2018
Unde ati avut cartea provizorie, mergeți si scoateți alta. Apoi certificatul de naștere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pierdute gaborludovic gaborludovic buna ziua as avea si eu o intrebare mi-am pierdut buletinul si certificat de nastere am avut domiciliul la timisoara dar acum nu mai stau in timisoara pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.buletinul îl am expirat ,dar nu pot sa l reînnoiesc ... Negrilaclaudia Negrilaclaudia Buna ziua.Buletinul îl am expirat ,dar nu pot sa l reînnoiesc ptr că am pierdut certificatul de naștere .Care este primul demers? (vezi toată discuția)
Certificate originale, recuperare Elena Lidiana Elena Lidiana ce pot face in situatia in care sotul nu imi da certificatul de casatorie in original si nici mama certificatul de nastere sa imi pot face buletinul. precizez ... (vezi toată discuția)