avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

pot bebeficia de indemnizatia pentru cresterea copilului daca nasc in cele 60 de zile dupa terminarea scolii? am inteles ca somajul intra dupa 60 de zile...

Alte discuții în legătură

Voi primi indemnizatia de crestere a copilului? Tania3 Tania3 Am finalizat sc.postliceala la zi si mi-am depus dosarul pentru somaj si acum sunt insarcinata in 5 saptamani. La somaj sunt pe lista oamenilor in cautare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului zburaturamihaela zburaturamihaela Buna ziua, Eu lucrez la o firma cu conventie civila de prestari servicii , 4 ore pe zi, nu voi implini un an la aceasta firma cand voi naste si nu am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil danielafurcea danielafurcea Buna ziua! In luna iulie 2012 am terminat doua facultati, ambele la zi si am sustinut examenul de licenta la amandoua. din data de 30 septembrie sunt inscrisa ... (vezi toată discuția)