avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Parteneriat pentru folosirea la comun a logisticii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Parteneriat pentru folosirea la comun a logisticii

Sunt asociatul unic al unui SRL (microintreprindere) care activeaza in domeniul post-productiei video. Am achizitionat destul de multa tehnologie pentru desfasurarea activitatii si am contracte in desfasurare.

Sotia mea vrea sa deschida un SRL care sa aplice la programul StartUp Nation. Dorim ca noua firma sa ofere servicii complementare, care ar putea aduce noi clienti pentru ambele entitati. Noul SRL ar avea acelasi cod CAEN cu cel existent.

Putem face un parteneriat oficial care poate fi stipulat ca oportunitate in planul de afaceri al noii firme? Sau exista vreun conflict de interese?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: razvan_dt , utilizator 14:15, 4 Mai 2018
Totodata, as dori sa stiu daca angajarea mea ca administrator la noua firma ar genera conflict de interese.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama unui startup Medeea1989 Medeea1989 Buna seara, Mi-as dori sa aflu raspunsul la o intrebare si anume: Din punct de vedere juridic, ce functie trebuie sa ocupe in organigrama o persoana care isi ... (vezi toată discuția)
Facturari intre pfa si srl cu acelasi administrator laurentiu_neagu laurentiu_neagu Buna ziua, Am un SRL in care sunt unic asociat si administrator. In acelasi timp, am si un PFA. Doresc sa emit facturi intre cele 2 entitati (factura emisa ... (vezi toată discuția)
Legătura caen, sediu social, angajați și desfășurarea activității în cazul unei firme noi. mă puteți lămuri, vă rog? andrei farago andrei farago Buna seara, Pentru a va introduce in dilema mea vreau sa va spun ca sunt in punctul de a deschide o firma care are ca scop creearea de siteuri web, ... (vezi toată discuția)