avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul concubinei este tot in întreținerea mea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul concubinei este tot in întreținerea mea chiar daca nu suntem casatoriti legal

Sunt in proces cu fosta concubina care nu am fost căsătoriți legal din care am un copil cu ea si acum.ma dat in judecata pentru pensia alimentara,acum cu actuala concubina avem o fetita de un an insa ea mai are un copil de 11 ani din alta relatie noi nu suntem căsătoriți legal.Intrebarea mea este daca si copilul ei este trecut in întreținerea mea cand se va calcula pensia alimentara pentru celalant copil pe care il mai am si trebui sai platesc pensia alimentara.
Cel mai recent răspuns: Bucuresti Neascu , Avocat 14:40, 4 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru mai mult de un copil pensia alimentara este in cuantum de 1/3 din veniturile nete, acest cuantum se imparte in mod egal la cei doi copii ai dumneavoastra.Asa ca nu conteaza ca si copilul de 11 ani al concubinei il aveti in grija tot dumneavoastra..Daca puteti face dovada ca se afla in intretinerea dvs(si nu primeste pensie alimentara de la tatal natural)atunci pensia este in cuantum de 1/2 din venituri care se imparte la 3 copii.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Bucuresti Neascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere la doi copii dildi dildi buna ziua, in anul 2007 am divortat. Din prima casatorie am o fetita, pentru care platesc pensia de intretinere 120 lei / dintr-un venit de 550 lei /. In anul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vs credite alina.livia alina.livia Am trait in concubinaj 8 ani. Din acesta relatie a rezultat o fetita. Pt a beneficia de pensie alimentara, se tine cont de creditele concubinului meu? Nu se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara popanamaria popanamaria Buna ziua, va rog sa imi spune care este pensia alimentara ce i s=ar cuveni copilului meu, daca tata are un venit net lunar de 750 lei si mai are un copil din ... (vezi toată discuția)