avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DOSAR PENAL CONDUCERE FARA PERMIS
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

DOSAR PENAL CONDUCERE FARA PERMIS

Buna , fratele meu are 2 dosare deschise pe rol . conducere fara permis auto. nu a avut niciodata. un proces este la Judecatoria din Motru ,iar altul este la Judecatoria din Timisoara. ce dumnezeu sa intampla cu el? procesele inca nu sau finalizat si nu stie o judecatorie de cealalta ... de faptele comise de fratemiu. 2 fapte comise in acelasi an 2017. multumesc frumos.
Buna.Ambele dosare sunt pt conducere fara permis?Dosarele cred ca sunt in cercetare si nu inca la judecatorie.

Nu vă mai postați numărul de telefon în interiorul mesajului. Vă rog să citiți regulamentul forumului:
www.avocatnet.ro/forum/main/...
Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Daca faptele sunt savarsite in concurs, urmeaza sa se contopeasca conf. regulilor de la concursul de infractiuni, vedeti art. 39 c.p.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent -doua dosare onicar98 onicar98 Am un dosar penal in care am primit 1 an cu inchisoare cu suspendare pentru condus fara permis (moped). Azi dimineata am mai avut un proces tot pentru aceasi ... (vezi toată discuția)
Deducere pedeapsa rosica rosica Buna ziua ,as dori raspuns cu privire la urmatoarea situatie,in prezent este condamnat la 2 ani inchisoare ,fapta petrecuta i 2014,pt furt,la o treime din ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Neag Andrei Neag Andrei Am si eu o intrebare am fost prins a 3 oara fara permis de conducere nu am avut alcool sau alte probleme oprit doar la controale 2 dosare le am in acelasi an ... (vezi toată discuția)