avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

Am si eu o intrebare am fost prins a 3 oara fara permis de conducere nu am avut alcool sau alte probleme oprit doar la controale 2 dosare le am in acelasi an si acesta lam facut acuma in 2017 si nu stiu ce pedeapsa primesc??
Sa inteleg ca nu ai permis deloc ?
Probabil o sa primiti cate o sanctiune pentru fiecare dosar.

Daca va permiteti sa angajati avocat ar fi bine sa o faceti inca din faza de urmarire penala.
Poate aveti sansa sa mai scapati de ceva din fapte.
Trebuie sa aveti grija la pedeapsa.
Daca veti fi trimis in judecata si gasit vinovat pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 335 alin.1 c.p. riscati o pedeapsa cu inchisoarea cu suspendarea executarii sub supraveghere.
Din cate inteleg faptele sunt concurente. Ar fi indicat sa se reuneasca cauzele. Daca veti fi trimis in judecata pentru toate faptele se vor aplica regulile de la concursul de infractiuni, existand posibilitatea ca instanţa sa dispuna suspendarea executării pedepsei rezultante, dacă sunt îndeplinite condiţiile prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua dosare penale stanciud89 stanciud89 am si eu o intrebare referitoare la cele doua dosare penale pe care le am,pe data de 3martie 2012 am condus un autoturism neinmatriculat si cu numere false,am ... (vezi toată discuția)
Imi pot lua carnetul in perioada asta? BrunoStefan BrunoStefan Pe data de 11 Noiembrie urmeaza sa-mi treaca perioada de suspendare. Am avut un accident pe 27 August iar intre timp cca cu vreo 2 saptamani in urma am fost ... (vezi toată discuția)