avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imi pot lua carnetul in perioada asta?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imi pot lua carnetul in perioada asta?

Pe data de 11 Noiembrie urmeaza sa-mi treaca perioada de suspendare.
Am avut un accident pe 27 August iar intre timp cca cu vreo 2 saptamani in urma am fost prins de catre politie conducand cu el suspendat, am fost dus la sectie, am dat declaratie, mi-au fost luate amprente si pozat.
Avand in vedere ca nu am cazier fiind la prima abatere si avand carnetul suspendat, sunt sanse sa nu fiu urmarit penal?
In data de 11 Noiembrie cand ar trebui sa-mi recapat permisul, voi putea sa il revendic si sa conduc pana voi fi judecat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 335 alin. 2 c.p. Aveti dreptul de conducere suspendat cat dureaza cercetarile. Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere permis suspendat Scrieru Scrieru Sotul meu, avea permisul suspendat pt o luna, pentru depasire pe linie continua. Dupa doua saptamani din suspendare a fost prins pentru depasire limita viteza. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Daniel93 Daniel93 Salut! Am fost oprit in trafic de catre politia ''Salaj-Zalau'' , am fost testat cu alcooltest rezultatul fiind 0.26.Mi-au suspendat permisul pe 90 zile cu ... (vezi toată discuția)
Permis violyd violyd buna ziua va rog sa-mi spuneti daca dupa ce esti prins cu permisul suspendat ti se mareste pedeasa cu suspendarea (vezi toată discuția)