avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere permis suspendat

Sotul meu, avea permisul suspendat pt o luna, pentru depasire pe linie continua. Dupa doua saptamani din suspendare a fost prins pentru depasire limita viteza. E prima abatere in cei 25 ani de conducere. Care vor fii consecintele si care e modul de a redobandi permisul in cel mai scurt timp , dat fiind ca depinde de masina pentru a merge la munca? Multumesc
Buna seara,
Sa-si angajeze URGENT avocat pentru ca i s-a intocmit dosar penal conform art. 335 C.P.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sotului dvs i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si pedepsite de art. 335 alin.2 c.p.
Cat dureaza cercetarile o sa aiba dreptul de conducere suspendat.
Daca va fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot lua carnetul in perioada asta? BrunoStefan BrunoStefan Pe data de 11 Noiembrie urmeaza sa-mi treaca perioada de suspendare. Am avut un accident pe 27 August iar intre timp cca cu vreo 2 saptamani in urma am fost ... (vezi toată discuția)
Mi s a luat permisul când îl aveam suspendat Va rog frumos sa ma ajutați... Mi a fost suspendat permisul și am condus din nou... Ce pot face în acest caz.. Sunt disperata va rog sa ma ajutați! (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat Gascoigne Gascoigne Salut! Am avut permisul suspendat pe 30 de zile pt depasire pe linie continua , m-am urcat la volan si am fost prins , zero alcool , acum am dosar penal . ... (vezi toată discuția)