avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurări medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurări medicale

În urma căsătoriei cu un cetățean german, am dreptul la asigurare medicala germana. Problema este că, vin în România pt perioade de timp de cca 1-2 luni. Am beneficiat de asigurări servicii medicale ca salariat și acum ca pensionar pe motive medicale. Boală cronică. Medicul curant este în România și nu vreau să renunț la el. Ce pot face astfel încât dacă am o urgenta și sunt în Germania să pot merge la medic acolo și în situația în care sunt în România sa ajung la medic.

Alte discuții în legătură

Asigurare cetatean de nationalitate rusa prietenata07 prietenata07 Sunt cetatean de nationalitate rusa si am sotia de nationalitate germana . Am permis de sedere in Romania si sunt salariat cu contract individual de munca in ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate pt sotul meu cetatean german stabilit in romania! claudia schoenberger claudia schoenberger Buna ziua! Va rog frumos sa ma indrumati cum sa fac asigurare de sanatate pt sotul meu pensionar , cetatean german stabilit in Romania cu anmeldug facut la ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea drepturilor financiare din germania in romania petrido petrido Va rog sa ma sprijiniti pentru rezolvarea situatiei urmatoare: sotul ( cetatean german ) este pensionat de boala, situatia s-a agravat si dorim revenirea in ... (vezi toată discuția)