avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie Vodafone
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie Vodafone

Buna, am avut abonament vodafone si nefiind din Romania nu m-am folosit de abonament pe timp de 3 luni am dorit sa suspendez dar nu mi se permitea sa fac asta din cauza ca nu am folosit destul de mult timp abonamentul ca sa pot sa suspendez pe o perioada de 3 luni cat nu as fi folosit cartela sim , Dupa ce am revenit, pe linga 50 lei/luna ( total de 150 lei acumulati ) a fost pusa inca suma de ~170 pentru dezactivarea cartelei si trebuia sa platesc ~320 lei pentru a continua. Ca student evident ca nu am avut acei bani sa ii dau + inca 50 pentru luna prezenta ca sa refolosesc cartela sim. Am spus ca nu pot sa achit si am intrebat daca sunt consecinte daca nu voi achita. Am fost anuntat ca nu va fi nimic infara de faptul ca nu voi putea avea abonament la oricare alta retea. Acum insa am primit scrisoare ca sa returnez acesti bani.
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 12:41, 5 Mai 2018
Da ! Fa ceva si da-le banii, pentru ca au obiceiul sa cesioneze creantele catre firme de recuperare. Au fost cazuri cand oamenii au pierdut casele dupa 5-6 ani de procese pentru te mri ce. Nu te juca !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon mobil adus de acasa si folosit in firma dar cu cartela de la angajator Suzy2709 Suzy2709 Revin pe forum cu o noua dilema. In urma cu un an si putin cand m-am angajat la firma verisoarei mele deoarece mi-a cerut ajutorul, mi-a fost inmanat o cartela ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Pot fi amendat daca nu mai doresc sa continui cu compania vodafone? Gabi 79 Gabi 79 Am avut un contract de telefonie cu firma vodafon care s-aîncheiat dar am fost sunat intre timp sa prelungim contractul am continuat cu ei dar acuma doresc ... (vezi toată discuția)