avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bloc locuinte cu casa in curte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bloc locuinte cu casa in curte

Pe un teren din Bucuresti un dezvoltator imobiliar a construit un bloc si o casa separat pe acelasi teren. Cele doua imobile sunt inprejmuite de acelasi gard, au acces pietonal si auto comun, acelasi bransament apa, acelasi sistem de canalizare, aceeasi pompa de evacuare ape uzate, acelasi drum de acces. Poate ma insel, dar asocoatia de proprietari nu functioneaza intr-o singura cladire, eventual cumai multe scari? Poate fi inscrisa aceasta proprietate in asociatia de proprietari legal? Multumesc
O Asociație de propritari poate fi alcătuită din mai multe scari sau cladiri iar pt. asta trebuie acordul 50+1 . Cred că la dv după cele relatate dezvoltatorul fiind unicul proprietar a inclus și aceea casă in Asociație iar cand le-a vandut ca parte din Asociație .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! suntem de la administrația unei asociații de proprietari ... ADMINISTRATIA ASOCIATIEI ADMINISTRATIA ASOCIATIEI Bună ziua! Suntem de la administrația unei asociații de proprietari și ne confruntăm cu următoarea problemă: câțiva proprietari dintr-un cartier (de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul ... cosmineanugheorghe cosmineanugheorghe Buna ziua. Vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul blocului scurgerea de la centrala prin condensare. Apa rezultata si picaturile de pe teava ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari care exploateaza un put felyn84 felyn84 Asociatia de proprietari care exploateaza un put , doar pentru consumul casnic al locatarilor este un furnizor de utilitati publice? Asociatia este obligata ... (vezi toată discuția)