avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Profesoara de sport la batut pe fiul meu in clasa a 2a?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Profesoara de sport la batut pe fiul meu in clasa a 2a?

Copilul meu se afla in pauza de la 12-13..ramane la program (clasa a2!)prelungit..in curtea scoli doamna de sport tine ora cu clasa a 7-a!!copii stau pe margine si vorbesc intre ei..dansa le-aspus copiilor ca sa taca..copii se ridica si pleaca ..doamna profesoara fuge dupa ei..il prinde pe copil de mana il tine si il plezneste peste cap..timp in care copilul sa speriat foarte tare..?mentionez ca nu ia comunicat doamnei invatatoare cand sa dus in clasa ia fost foarte frica!!copilul este foarte cuminte pot si dovedi ca nu face probleme la scoala..
Cum sa depun plangerea ..si unde??
Puteti sesiza in scris conducerea scolii si inspectoratul scolar.Nu cred ca fapta este atat de grava pt a formula si plangere la politie,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementarile actuale in privinta schimbarii unui cadru didactic de la o scoala primara Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Ma puteti ajuta in urmatoarea speta: -cum se poate proceda pentru revocarea cadrului didactic de la o clasa primara(clasa I), astfel incat ... (vezi toată discuția)
Violenta psihologica din partea invatatorului mihaialbert mihaialbert Buna ziua. Copilul meu este in clasa a doua. La ora de sport de patru ori a fost agresat fizic de catre colegii lui. Am adus la cunostiinta profesorului de ... (vezi toată discuția)
Profesor problema nela10 nela10 Buna ziua , sunt mama a doi copii si am o problema cu profesoara de matematica a copiilor , de cand au intrat in clasa a 5 a si pana in prezent adica clasa ... (vezi toată discuția)