avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizație pt modificare acoperis
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizație pt modificare acoperis

As dori sa știu ce documente am nevoie dacă vreau sa modific acoperișul casei... gen mansarda. Menționez ca unul din ziduri e pe linia de hotar cu Vecinul din spate. Cam cât timp durează formalitățile? Ce costuri implica? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:14, 4 Mai 2018
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului sa solicitati si sa obtineti autorizatie de ctie. de la primarie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru modificare acopersi,este obligatoriu sa realizati initial proiect tehnic,in baza caruia solicitati autorizatie constructie si certificat de urbanism
Daca primaria nu constata lipsa acte sau neclaritati in proiect,elibereaza autorizatia de constructie si certificatul de urbanism in termen de 30 de zile
Costurile sunt reprezentate de taxele aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - autorizație acoperiș Gheorghe 70 Gheorghe 70 Vreau sa fac acoperisul in doua ape acuma este in 4 ape imi trebuie autorizatie sau nu .Va multumesc (vezi toată discuția)
Recondiționare casa veche Chapy Chapy Am o casa din cărămidă și am dat tot acoperișul jos, inclusiv tavanele, deoarece erau într-o stare deplorabila și periculoasa. Au rămas doar zidurile ... (vezi toată discuția)
Modificare balcon lazindaliborca lazindaliborca Buna ziua,am si eu nevoie de o informatie.Doresc sa inchid balconul actual(care e format din schelet metalic si sticla groasa cu fir metalic de sus pana jos) ... (vezi toată discuția)