avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recondiționare casa veche
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recondiționare casa veche

Am o casa din cărămidă și am dat tot acoperișul jos, inclusiv tavanele, deoarece erau într-o stare deplorabila și periculoasa. Au rămas doar zidurile casei.
Construiesc acoperiș nou.
Am nevoie de autorizații de construcții, etc?
Primarul mia trimis pe cap 4 bărbați sa ma întrebe de avize... Probabil comisia de la primărie. Au întrebat dacă echipa care lucrează este autorizata, altfel vine cu politia și ii amendează. Nu sunt autorizați. Sunt niște prieteni care au o echipa de constructoriCe sa fac?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:58, 15 Mai 2020
Legal ,aveti nevoie de autorizatie de demolare si proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism,proces verbal receptie finala
Nu se modifica nimic. Fără extensii, fără sa construiesc camere în plus.....casa rămâne exact pe aceeași poziție, în aceeași consiguratie. Doar schimb acoperisul
Dacă nu schimbați forma acoperișului, nu aveți nevoie de autorizație. Scrie în articolul 11 din legea 50/1991. Trimiteți organul de control la plimbare.
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconsolidare casa Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)
Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)
Demolare casa paianta reconstruire cu caramida arsa t0mmy t0mmy Buna ziu tuturor...am si eu unele nelamuriri detin casa paianta de ~35m2 care mai are putin si se darama singura. As dori sa o daram si sa o refac pe aceeasi ... (vezi toată discuția)