avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua - autorizație acoperiș
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua - autorizație acoperiș

Vreau sa fac acoperisul in doua ape acuma este in 4 ape imi trebuie autorizatie sau nu .Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
Gheorghe 70, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:26, 4 Iunie 2018
Se schimba arhitectura casei. Este nevoie de proiect modificator intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului se solicita autorizatie de ctie. de la primarie.
Avand in vedere ca intentionati modificarea actualului acoperis,obligatoriu este necesar proiect tehnic, autorizatie de constructie,certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație pt modificare acoperis Iost Iost As dori sa știu ce documente am nevoie dacă vreau sa modific acoperișul casei... gen mansarda. Menționez ca unul din ziduri e pe linia de hotar cu Vecinul ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica zada59 zada59 La solicitarea unei autorizatii de constructie e suficienta expertiza tehnica pe apartamentul in cauza, sau e nevoie de o expertiza pe intregul bloc? (vezi toată discuția)
Modificare balcon lazindaliborca lazindaliborca Buna ziua,am si eu nevoie de o informatie.Doresc sa inchid balconul actual(care e format din schelet metalic si sticla groasa cu fir metalic de sus pana jos) ... (vezi toată discuția)