avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen depunere plângere malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen depunere plângere malpraxis

Bună ziua.As dori sa știu în cât timp am posibilitatea din punct de vedere legal de a depune o plângere la colegiul medicilor pentru un caz de malpraxis de la data înfăptuirii acestuia.Menționez faptul ca dețin deja un certificat medico-legal.
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 00:01, 5 Mai 2018
Bună seara!
În 6 luni de la săvârșire, dar se poate depune și direct în instanță acțiune!
Discutati cu un av specializat variantele posibile o eventuala plangere penala sau o actiune civila,avantaje,dezavantaje ,costuri,durata aproximativa,Varianta cu sesizarea colegiului este cel mai putin indicata,pierdeti timp fara finalitate,
De acord cu dl av Niculescu. Sunt extrem de rare cazurile cand Colegiul a dat o solutie de malpraxis. Si de fapt nu prea va este necesara, daca ceea ce doriti sunt daune pentru prejudiciul produs, acelea se acorda de instanta, nu de Colegiu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2018
CaraD, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis, soția mea a născut o fetiță de 3 kg prin cezariana, ... ..sorin, ..sorin, Malpraxis, soția mea a născut o fetiță de 3 kg prin cezariana, in prima zi de naștere al copilului am fost anunțat că fetița e bine, a doua zi, soția ... (vezi toată discuția)
Malpraxis doctorATU doctorATU In caz ca vreau sa mi se faca dreptate, pe cine e recomandat sa actionez in judecata?... spitalul care a angajat medicul sau pe medic insusi? (vezi toată discuția)
Vreau sa dau în judecata spitalul BiancaAnnais29 BiancaAnnais29 Bună ziua, anul acesta pe 1 decembrie tatăl meu ,, a căzut de pe o bicicleta cu motor \" dar, de fapt a fost dat cu mașina peste el, și a fost aruncat ... (vezi toată discuția)