Bună ziua, anul acesta pe 1 decembrie tatăl meu ,, a căzut de pe o bicicleta cu motor " dar, de fapt a fost dat cu mașina peste el, și a fost aruncat destul de departe, în momentul în care a ajuns la spital, doctorii nu i-au făcut NIMIC, doar l-au pansat și curățat la cap unde avea capul spart, a avut clavicula rupta, și 2 coaste rupte, care i-au spart plămânul, și sa scurs tot lichidul. În acea zi doar la pansat și iau făcut calmante, nici măcar nu ia prins mana, i-o ținea căzuta din pat. A doua zi iau prins mana respectiva, și la legat de pat, și au continuat cu calmante, și iau făcut și insulina, după l-au intubat, și următoarea zi a murit...
Noi în aceșt timp le-am băgat bani în buzunar sa se ocupe de el, am cautat medic la Iași, pentru ca el nu-și revenea deloc, nici sa putem comunica cu el și nu au vrut să-l primească, le-am cerut și celor de la Bârlad sa ni-l transfere, și nu au vrut!!! Am sunat și la domnul doctor Donica Ion Mangalia, și ne-au spus ca el trebuie transferat urgent în situația în care e, iar medicii nu au vrut, și l-au lăsat sa moara, tatăl meu a murit din cauza lor! Ce as putea sa fac?? La locul unde sa întâmplat, a văzut femeiea care locuia acolo ca a dat mașina peste el, și noi am aflat de curând de aceasta confirmare, pentru ca ne-am dat seama, după distanta în care el a fost aruncat, și starea în care era bicicleta. Va rog sa ma îndrumați ce pot face, sau ce se mai poate face în situația aceasta!
editat : denumirea spitalului