avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie sau cadou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie sau cadou

Buna seara,
timp de un an si ceva am ajutat saptamanal o persoana cu diverse sume de bani. Aceasta persoana isi vinde un teren si doreste sa imi dea o suma mare de bani, ce urmeaza a fi virata intr-un cont de-al meu.
Suma depaseste 25.000 ron.
Ce trebuie sa scrie la explicatii pe ordinul de plata pentru a nu avea probleme cu ANAFUL sau altcineva?

Alte discuții în legătură

Regim donație valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Avem urmatoarele articole din Codul Civil: CAPITOLUL II:Donaţia SECŢIUNEA 1:Încheierea contractului Art. 1011: Forma donaţiei (1) Donaţia ... (vezi toată discuția)
Contul unic pentru plata impozitului pe venit si a contributiilor pentru persoane fizice sau unde pot gasi aceasta informatie RusRIM RusRIM Buna ziua, Doresc sa platesc impoziul pe venitul din inchiriere, pentru anul 2018, asa cum a fost el calculat la depunerea declaratiei unice pana la 15 dec ... (vezi toată discuția)
Am dat copiilor, de comun acord cu fostul soț, banii obținuți din vânzarea apartamentului nostru, iar acum îmi cere partea lui. are dreptul să facă asta? georgia56 georgia56 Buna ziua,sunt divortata de peste 20 de ani,acum doi ani,fostul meu sot a fost de acord sa vindem apartamentul comun,si sa dam banii celor doi copii ai ... (vezi toată discuția)