avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Licitatie imobil/executari - stabilite pret a doua data
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Licitatie imobil/executari - stabilite pret a doua data

Buna,

Daca un impobil a fost scos la licitatie, iar la prima data nu s-a prezentat nimeni, la a doua licitatie pretul ar trebui sa fie la 75%, nu?

A doua licitatie a fost stabilita, dar pretul este acelasi. Este o eroare, sau este posibil asta?

Alte discuții în legătură

Imobil executare silita curios12 curios12 Buna ziua, Am si eu urmatoarea dilema: Urmaresc de ceva vreme un imobil executat silit de catre un executor judecatoresc catre care am inaintat si o oferta ... (vezi toată discuția)
Pret minim vanzare apartament executat silit flipu2k flipu2k Buna ziua, Am cautat discutii vechi pe forum, am citit si legea, dar inca mi-e neclara o situatie cu care am de-a face. Apartamentul unor rude e la vanzare ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament de la licitatie diana.elena diana.elena Doresc sa cumpar un apartament scos la a 2 a licitatie. Deocamdata nu s-a mai inscris nimeni si presupunand ca nu se va inscrie nici in urmatoarele zile, se va ... (vezi toată discuția)