avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Buna ziua! Sunt studenta la master forma de învățământ la zi si sunt însărcinată în 7 luni. As dori sa stiu daca pot beneficia de concediu prenatal si daca da unde trebuie să merg? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: GabrielaA98 , utilizator 22:52, 5 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In calitate de studenta nu aveti dreptul la concediu prenatal si postnatal. Veti avea doar la indemnizatia pentru cresterea copilului.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal mamici masterande eualexandra eualexandra Buna ziua! As avea si eu niste nelamuriri. Eu sunt o viitoare mamica (sunt in luna a 6-a de sarcina) si sunt si masteranda la o facultate de stat, in anul I. ... (vezi toată discuția)
Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului CristianaMihaela CristianaMihaela Buna ziua! Ma numesc Cristiana Busu si sunt insarcinata in 25 de saptamani( adica 6 luni). In prezent, urmez cursurile de master ale Universitatii din Craiova- ... (vezi toată discuția)