avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Întrerupere contract munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Întrerupere contract munca

Doresc sa stiu daca la calcularea pensiei se mai are in vedere întreruperea de c
ontract munca pentru creșterea minorului(minorilor) ca fiind vechime on campul muncii si daca se mai adaugă ceva la vechime in situația in care am crescut singura 3 copii .mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 5 Mai 2018
Cand a avut loc intreruperea pentru cresterea minorului ?

Nu se adauga la vechime/stagiu de cotizare si nici nu primiti ceva bani in plus pentru faptul ca ati crescut 3 copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studentie - vechime in munca - pensie ContSters83715 ContSters83715 studentia indiferent de facultate se considera vechime in munca? dar daca in paralel am fost student 3 ani se considera vechime in munca pentru ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? cata_gei cata_gei BUNA ZIUA ! SUNT NASCUT PE 16.06.1957,AM 36 ANI SI 5 LUNI VECHIME IN CAMPUL MUNCII DIN CARE 12 ANI SI 9 LUNI GR 1 ; SI 8 ANI SI 6 LUNI GR 2. DORESC SA PRIMESC ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate grad 2 cristy1110 cristy1110 Am pe cineva care este pensionar grad 2 de invaliditate de 35 de ani si in cateva luni ajunge la varsta pensionarii la limita de varsta . Pina in momentul ... (vezi toată discuția)