avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal nesemnat de niciun martor lasat de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal nesemnat de niciun martor lasat de politia locala la vecini. Ce e de facut?

Buna seara! In urma cu 2 luni, am fost sanctionat de catre un agent al politiei locale pe motiv ca am disturbat linistea publica pentru am intrat intr-o altercatie cu un rrom parcagiu. Parcagiul m-a amenintat ca imi zgarie, ca ma taie etc., moment in care am ripostat si eu verbal. In secunda 2 a aparut politistul care m-a amendat numai pe mine pe motiv ca pe rrom nu l-a auzit. Nu am semnat procesul verbal. Politistul a oprit oameni pe strada sa ii puna sa semneze ca martori, insa toti au refuzat. Dupa 2 luni, a fost adus copia procesului verbal la o vecina acasa de catre un agent al politiei locale si nici vecina respectiva nu a semnat pentru proces. Intrebarea mea este...in cazul de fata cum trebuie sa procedez sa scap de amenda?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2018
andrei1970, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu o amenda rsebastian rsebastian Buna ziua. Am si eu o intrebare. Acum 2 luni am avut o altercatie cu niste vecini. Ei au depus o plangere la politia locala, acum 2 zile am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta desi o purtam. mariacatalinas mariacatalinas Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda Fanfan12 Fanfan12 Am fost oprit de catre un echipaj de politie si legitimat. (mergeam pe trotuar cu inca 2 persoane noaptea pe la 3). Politistii erau intr-un logan gri fara ... (vezi toată discuția)