avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva- vanzare teren persoana fizica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva- vanzare teren persoana fizica

buna ziua, am o anumita nedumerire si as dori sa o lamuresc, astfel,
in 2007 am vandut un teren ( in baza unui contract de vanzare-cumparare) de cca 2,75 hectare ca persoana fizica ( terenul fiind dobandit in 2000).
intrebarea este daca trebuie sa platesc tva sau nu?
subsemnatul banuiesc ca nu trebuie
Cel mai recent răspuns: Ramona GHIUGAN , Avocat 14:35, 29 Octombrie 2009
NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva pe vinzari terenuri vittorio1 vittorio1 Buna ziua.Am si eu o nelamurire ,drept pentru care apelez la staff-ul vostru de profesionisti. In ianuarie 2008 ar trebui sa cumpar de la o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu contraprestatie in locuinte Emerald Emerald Buna ziua Am citit cateva dintre mesajele scrise pe forum.=D>. As dori, daca imi permiteti , sa va fa pun o intrebare concreta., mai bine zis doua. Suntem ... (vezi toată discuția)
Platesc tva? avas avas Buna seara, am urmatoarea intrebare:vand un produs(ca societate comerciala , deci cu factura) cu 100 lei+TVA.A doua zi cumpar de la o persoana fizica (cu acte) ... (vezi toată discuția)