avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... filmari facute in trafic de politia rutiera
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

filmari facute in trafic de politia rutiera

buna ziua,
am fost filmat din spate,de un echipaj radar,pe teritoriul unui sat(DJ 151) timp de 1.30 min. Pe tot timpul filmarii am avut viteze inte 70 ÷85 km/h doar intr o panta am avut un T 107km /h. Din acel moment am franat si am oprit voluntar in fata unui magazin. Viteza de 107 apare 1s....dupa care pana la oprire(aprox 20 s)....nu mai apare in filmare nici viteza mea nici a echipajului. Pe toata durata filmarii nu se vede nr de inmatriculare decat la oprirea vehicolului.. Sa contest faptul ca viteza pentru care s a propus suspendarea pe 90zile a fost inregistrata doar 1 s, dupa care nu s au mai dat info....vazand clar ca vehicolul opreste voluntar neavand legatura cu politaia ,care facea inregistrarea ?

Alte discuții în legătură

Agent circulație Puyan Puyan În urma cu cateva zile conduceam autoturismul pe drum public si la ieșirea dintr-o localitate pe lângă mine a trecut un echipaj de poliție . Am trecut ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat dupa regulile politistilor (litera t pe poza radar ) AngelaNeata AngelaNeata Buna ziua ma numesc Viorel N. din bucuresti si am rugamintea la dvs sa ma ajutati intr-o problema (sfaturi ) In data de 19.08.2012 ma deplasam cu auto ... (vezi toată discuția)
Contestația pv Ghighie Ghighie Am contestat pv in care se menționează că am circulat cu 108km /h pe un sector de drum de 60, mi-a fost luat caenetul. Am solicitat filmarea in care apare ... (vezi toată discuția)