avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intentare divorț
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intentare divorț

Buna ziua . O persoană reținută în străinătate momentan in arest provizoriu . Cum poate cere desfacerea căsătoriei ?! Custodia minorilor să fie cerută mai târziu . Persoana in cauza nu are nici un act de identitate valabil (c.i / pașaport ) . Dar există o procura încheiată în fața consulului româniei din tara străină prin care dă drept de semnătură a tuturor actelor și în fața la toate autoritățile din România , unei rude !
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 20:21, 6 Mai 2018
Bună ziua!
Puteți angaja un reprezentant convențional (avocat) care să-i reprezinte interesele!
Contractul avocațial
poate fi semnat și prin mijloace de comunicare la distanță!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi sunt necesare pt a iesi din tara? minor Soricutza Soricutza buna seara.... as vrea sa stiu si eu ce acte imi trebuie pt a iesi din tara in cazul in care sunt minora? vreau sa plec din tara peste o luna dar nu cu ... (vezi toată discuția)
Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)
Buna. acte pierdute in strainatate - ce trebuie facut? blankab blankab am si eu nevoie de putin ajutor.in urma cu cateva zile o cunostinta care se afla la munca in strainatate si-a pierdut portofelul cu acte.Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)