avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare domiciliul minor in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare domiciliul minor in strainatate

Buna ziua, ma adresez la dumneavoastra cu o intrebare, dar inainte va scriu pe scurt „„cauza„„ intrebarii. Mai bine de un an stau si lucrez un Austria. Copilul meu de 16 ani este in Romania, in tutela lui mama mea. LA vara as vfrea sa-l aduc baiatul la mine, dar imi e frica ca fostul meu sot nu imi va semna procura, numai ca sa ma enerveze pe mine, nu pt ca ar avea grija copilului. Nu se ocupa de el deloc. Nu-l intereseaza ce face, cum invata, doar ca sa-imim faca mie nervi face chestii din astea, si anul trecut cand a fost baiatul in vizita cu maica mea ne tot rugam de el ca sa semneze procura. Ce se poate face in cazul in care copilul neaparat vrea sa vina cu mine, si domiciliul lui ar trebui sa fie la mine, si al meu momentan este in Austria? Va rog sa ma ajutati. Va multumesc. Cu respect Timea

Alte discuții în legătură

Drepturile copilului dupa divort blackgirl blackgirl Buna ziua! Am nevoie de ajutor, desi nu am cum sa ma vad cu dumneavoastra fata in fata... Eu am 17 ani si parintii mei sunt divortati de 13 ani. Pe sentinta ... (vezi toată discuția)
Probleme provocate de fostul sot,tatal copilului ela.m ela.m buna ziua,sunt divortata din 2000 si am hotarare divort definitiva si irevocabila prin care imi este incredintat copilul.Tatal lui e plecat in SUA si de anul ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor MaryMiha MaryMiha Locuiesc in strainatate si nu pot sa o btin custodia fetitei sa o pot aduce aici cu mine. As avea sanse macar la un program de vizita a minorei prin care ... (vezi toată discuția)