avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme provocate de fostul sot,tatal copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme provocate de fostul sot,tatal copilului

buna ziua,sunt divortata din 2000 si am hotarare divort definitiva si irevocabila prin care imi este incredintat copilul.Tatal lui e plecat in SUA si de anul trecut si-a luat si actuala sotie si copilul acolo,ii trimite baiatului meu pensie de 90 ron pe luna,nu pot dovedi unde lucreaza,ce salariu are,nu vrea sa contribuie mai mult pt educatia si sustinerea copilului,de fapt nici nu comunica cu mine ci numai cu baiatul prin mesaje pe net,invocand ca nu are bani,dar a inceput sa-i zica daca nu vrea sa vina la ei in vacante,dar sa se gandeasca bine caci biletul e 1000$ si lucrul asta provoaca discutii intre mine si baiat,specific ca am copii dupa discutiile lor pe net si de aici reiese cum il invata pe baiat sa nu asculte de mine,de regulile de la scoala,si cum ii tot promite asa zisi bani pt scoala care apoi se fac uitati.In 2005 cand a fost in tara m-a dat in judecata precum ca ar dori un timp mai mare de vizita al baiatului,avea dreptul de vineri ora18pana sambata ora18,si acum a dorit sa i se acorde,ceea ce s-a si intamplat,o sapamana din vacanta de iarna si 2 saptamani in vacanta de vara,mintind la tribunal ca nu mai pleaca din tara,dreptul i-a fost acordat dar el nu a luat niciodata baiatul asa deoarece nu a fost in tara mai mult de 2 saptamani pe an,deci din vina lui,asa ca va intreb are el vreun drept sa zapaceasca copilul cu asa idei atata timp cat el nu-i acorda sprijin de nici un fel,nu a uzitat de dreptul lui de vizita?Am dreptul legal sa nu las baiatul sa plece la el pana la varsta majoratului,tineti cont si de faptul ca nu am nici o adresa de acolo,nr de telefon,si nici macar nu mi-a comunicat mie aceste intentii ci numai baiatului?Ce as putea face legal sa-l pot opri din actiunea lui de a da sperante si a bulversa copilul,el fiind acum clasa a8a nu-i mai sta deloc mintea la scoala,ba mai rau a inceput sa chiuleasca spunand ca el oricum va pleca in SUA
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:08, 11 Octombrie 2010
aveti dreptul sa gestionati aceasta relatie dupa cum considerati ca e mai bine pt baiat, cel putin pana copilul va intelege si singur cam cum e tatal lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortata, cu un copil, vreau sa plec din tara definitiv impreuna cu fiul meu krisss27 krisss27 sunt divortata de 4 ani, am un copil de 7 ani si vreau sa plec din tara definitiv impreuna cu fiul meu. am custodia copilului dar el are drept de vizita. ... (vezi toată discuția)
Custodie minor, iesire din tara NLaurentiu NLaurentiu Buna ziua, A venit fosta sotie din Germania si in 2 saptamani vrea sa se duca innapoi si sa il duca si pe copilul nostru. Noi suntem divortati de 2 ... (vezi toată discuția)
Procura minori Strada112 Strada112 Bună seara. Eu și fosta mea prietena avem un băiețel de 4 ani jumătate. De 2 luni nu mai locuim împreună. Băiatul este la ea, îl vizitez zilnic, l-am ... (vezi toată discuția)