Buna ziua. Am parasit tara acum 5 ani, actualmente locuiesc in strainatate si sotul meu a depus actele de divort. Eu sunt de acord cu divortul . Intrebarea mea este daca este necesara prezenta mea in Romania la sedinte in calitate de parat deoarece nu pot beneficia de concediu la data stabilita pentru sedinta. De asemenea m-ar interesa daca imi pierd dreptul la partaj deoarece nu ma pot prezenta la divort
Avocatul care va reprezinta s-ar putea ocupa de toate aceste aspecte. Nu este necesar sa fiti in tara pentru a incheia contractul de reprezentare cu acesta, il/o puteti contacta prin email
Multumesc mult pentru raspuns. Deocamdata nu am un avocat care sa ma reprezinte si nici nu stiu cum as putea gasi un avocat care sa fie dispus sa ma reprezinte. Deci nu exista nici o legatura intre neprezentarea la procesul de divort si dreptul la partaj?
Bună seara!
Dreptul la partaj este imprescriptil!
Prezența reclamantului este obligatorie pentru a evita ca acțiunea să fie respinsă ca nesusținută, pârâtul poate fi reprezentat prin avocat!
Partajul îl puteți solicita pe cale separată.
Pt detalii suplimentare, puteți să mă contactați și în privat!
Cu deferență!
Divort
adela_pacurariu
Buna seara! Sunt casatorita de 4 ani si in momentul de fata traiesc impreuna cu sotul meu in Spania. Din cauza neintelegerilor dintre noi, am decis sa pun ... (vezi toată discuția)
Neprezentare
pauly
Locuim de citiva ani buni in strainatate si avem dubla cetatenie, atit eu cit si sotia mea. Nu demult si apartent din bun senin, sotia, aflata in Romania, mi-a ... (vezi toată discuția)