avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru

Exista o diferență intre suprafata din actele de proprietate si cea din masuratorile expertului, este mai mare decat limita de 10% admisa legal, chiar depaseste cu putin 20%. OCPI nu primste dosarul pentru cadastru fara o adeverinta de la Primarie in care sa se specifice ca diferenta respectiva nu apartine domeniului public. Precizez ca in paralel am luat semnatura de la 4 vecini care nu au cadastru (exista 2 care au) pe un proces verbal de vecinatate care atesta ca sunt de acord cu masuratoarea expertizei. Am mostenit terenul si imobilul si sunt proprietar pe intreaga suparafata, nu am cumparat teren in plus sau nu am inchiriat teren in plus. Probabil in anii 50 masuratorile nu se faceau atat de riguros ca in ziua de azi= cu mijloace electronice moderne. Primaria mi-a dat un raspuns in 2 peri care se refera doar la imobil, precum ca nu apartine domeniului public. Ce este de facut in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciară amavrancea amavrancea Bună seara, am dezbătut în instanță o succesiune pentru un imobil. In urma măsurătorilor efectuate de expert a rezultat o suprafață dublă de teren ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)
Cadastru dupa iesire din indiviziune ContSters246530 ContSters246530 Buna ziua, Dupa iesirea din indiviziune, prin hotarare judecatoreasca irevocabila, am contactat un expert cadastru pentru a depune actele la OCPI sa fac ... (vezi toată discuția)