avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

....sotia mea, cetatean polonez, cu permis de sedere, reinoit din 5 in 5 ani, valabil pana-n, 2017. a decedat pe 24 Dec.2015, la Spitalul "Victor Babes" Bucuresti.
La actiunea de succesiune, introdusa de mine (ca sot) fica mea si fica sotiei(din casatorie anterioara) ...au renuntat in favoarea mea, ...acum am probleme, ca in certificatul de deces, au mentionat ca domicilul sotiei este in POLONIA!!! ...desi sotia, a cumparat un apartament, ca locuinta comuna a familiei, vandut ficei noastre in 2014, noi avand " drept viager"
Notariatul spune ca, sunt probleme cu faptul ca: pe certificatul de deces, eliberat de primaria sector 3, este mentionat ca domiciliu in Polonia!!! (...precizand ca din 2004, sotia s-a intors o singura data in Polonia... pentru un act) in loc de adresa apartamentului in care locuiam toata familia, ...intreband biroul de eliberare a actului de deces, s-a precizat de catre functionara, ca asa este LEGEA, ...mentionez ca sotia detinea pasport, eliberat de Consulatul Polonez din Bucuresti!!! ...v-a rog, s-a i-mi dati un sfat, unde-i greseala, problema si cine trebuie s-o rezolve! .... Cu stima, Emanoil Baraghin, Bucuresti
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Baraghin, utilizator

Alte discuții în legătură

Duplicat contract donatie glont glont Buna ,sa facut duplicat contract donatie pe un apartament la care mama sotiei a zis ca e definitiv acel apartament dar de de fapt in acel contract scrie asa ... (vezi toată discuția)
Valabilitate act de vanzare cumparare BENONE GHEORGHIU BENONE GHEORGHIU BUNA ZIUA. TATAL MEU CIT TIMP ERA IN VIATA A FACUT UN ACT DE VANZARE CUMPARARE CATRE FICA LUI DIN A DOUA CASATORIE(ACT DE VANZARE CUMPARARE CU DARE DE MANA)LA ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana cornel selaru cornel selaru Sotia mea a ingrijit de bunica sa pana cand aceasta a decedat,iar aceasta i-a lasat printr-un act facut de mana (cu martori care sunt in viaTa) un loc de casa ... (vezi toată discuția)