avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Lipsa acte din dosar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Lipsa acte din dosar

Recent am solicitat la cadastru eliberarea unor acte din dosarul aflat in arhiva lor dar d-soara de la ghiseu mi-a raspuns sec ca nu exista,adica;"lipsa la inventar".Ce se poate face,nu raspunde nimeni?

Alte discuții în legătură

Lipsa inventar un dosar de la cartea funciara din 1938 Bundy Bundy Buna ziua, Am fost la Carte Funciara sa consult dosarul care a stat la baza inregistrarii casei in C. F. la (Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara ... (vezi toată discuția)
Conversia cf din format hartie in format electronic dariad dariad Ma intereseaza cand a inceput practic aceasta conversie. Ma confrunt cu o mare problema: In 1992 am obtinut mai multe extrase CF de la fostul Notariat de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate: pot vinde cota mea daca nu e intabulata? andreeadani andreeadani avem un titlu de proprietate am facut un partaj succesoral.pot sa vand partea mea decat cu cadastru fara sa-l mai intabulez in cartea funciara facand decat ... (vezi toată discuția)