avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legitimarea pe priorietate privata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legitimarea pe priorietate privata

M-am trezit cu doua politiste de la Mediu un fata usii cerându-mi sa ma legitimez, ca fiind acuzat de catre unul din vecini ca as fi taiat un tufis (proprietate privata, curte comuna). Erau deja cu amenda în mână, numai datele mele le trebuiau. Fără dovezi, fără investigație.
Le-am raspuns ca sunt dispus sa le raspund in scris, Au plecat spunand ca imi dau amenda pentru nelegitimare. Stiu ca nu au datele mele, întrebarea mea:
- ca agenti de mediu, au dreptul sa ma oblige a ma legitima (sub amenințarea unei amenzi) în priopria-mi locuinta, inclusiv ele aflandu-se pe proprietate privata?
- au cum sa îmi adreseze o amendă dacă nu au datele mele, doar numele și prenumele aflate de la vecinul răutăcios?

Alte discuții în legătură

Amenda pantru ca am sunat la 112 floridor floridor Am sunat la 112 deoarece intr-o noapte vecinul a venit beat si a batut cu putere in usa mea adresandu-mi cuvinte jignitoare si cerandu-mi bani pentru factura ... (vezi toată discuția)
Citatie politie ContSters167221 ContSters167221 Buna ziua . Pe data de 23.08 aflandu-ma in regie am fost amendat de politistii de la sectia Regie cu amenda contraventionala in baza a 2 articole a legii 61/91 ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate privata vs legea silvica si autoritati octavian.is octavian.is Bună ziua, Va rog să-mi descâlciți nedumeririle asupra dreptului la proprietate , legile silvice și incompetența (sau cârdășia) poliției ... (vezi toată discuția)