o sc va fi reprezentata in instanta de catre reprezentantul legal administrator sau consilier juridic pebaza delegatiei pentru aceldosar ,va este mentionat si pe citatie
sc........prin reprezentant legal..........
succes
Orice societate va fi reprezentata legal de administrator , director, prin reprezentant (consilier juridic sau avocat). In privinta chemarii in instanta ca martori a directorului executiv sau economic , acestia pot avea si calitatea de martori.
O societate nu poate sta singura in proces decat prin organele sale de conducere. Ca este reprezentate de catre avocat sau consilier juridic, asta este alta problema.
Eu as vrea sa stiu care sunt persoanele ce fac parte din organele de conducere: directorul economic, directorul executiv, administratorul.
In cazul in care vreau sa chem la interogatoriu voi chema societatea reprezentata de... si aici am nevoie de ajutorul vostru. Directorul economic sau executiv va putea fi chemat ca martor sau la interogatoriu ca reprezentant al societatii?
Pe cine chem la interogatoriu si pe cine chem ca martor?
Delegatie
comar
ma poate ajuta cineva cum trebuie facut o delegatie sa reprezint firma in instanta? Eu fiind consilier juridic stagiar..abia......probabil e ceva usor dar e ... (vezi toată discuția)