avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cine reprezinta SRL in instanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cine reprezinta SRL in instanta

In proces, de catre cine este reprezentat un SRL?

Directorul econimic sau directorul executiv pot fi chemati in proces ca martori sau la interogatoriu, ca reprezentant al SC?
Cel mai recent răspuns: doinamocan , utilizator 21:04, 24 Noiembrie 2011
O societate comerciala poate fi reprezentata de:
-consilier juridic
-administratorul-reprezentantul legal
Da pot fi chemati de catre instanta.
un srl mai poate fi reprezentat si de un avocat daca are contract cu acea societate.
o sc va fi reprezentata in instanta de catre reprezentantul legal administrator sau consilier juridic pebaza delegatiei pentru aceldosar ,va este mentionat si pe citatie
sc........prin reprezentant legal..........
succes
Orice societate va fi reprezentata legal de administrator , director, prin reprezentant (consilier juridic sau avocat). In privinta chemarii in instanta ca martori a directorului executiv sau economic , acestia pot avea si calitatea de martori.
Se pare ca nu m-am facut inteleasa.

O societate nu poate sta singura in proces decat prin organele sale de conducere. Ca este reprezentate de catre avocat sau consilier juridic, asta este alta problema.
Eu as vrea sa stiu care sunt persoanele ce fac parte din organele de conducere: directorul economic, directorul executiv, administratorul.

In cazul in care vreau sa chem la interogatoriu voi chema societatea reprezentata de... si aici am nevoie de ajutorul vostru. Directorul economic sau executiv va putea fi chemat ca martor sau la interogatoriu ca reprezentant al societatii?

Pe cine chem la interogatoriu si pe cine chem ca martor?

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala administrator firma leusan leusan Daca o persoana juridica , institutie privata (peste 5000 de angajati) are consilieri juridici si departament juridic , iar administratorul acesteia semneaza ... (vezi toată discuția)
Delegatie comar comar ma poate ajuta cineva cum trebuie facut o delegatie sa reprezint firma in instanta? Eu fiind consilier juridic stagiar..abia......probabil e ceva usor dar e ... (vezi toată discuția)
Intimpinare curtea de apel ?! 1 martie-urgent candyxxxcandy candyxxxcandy Se poate trimite intimpinare pentru un recurs la Curtea de Apel fara semnatura conducatorului INSTITUITEI PUBLICE?????? si stampila??????? Directorul nu vrea ... (vezi toată discuția)