avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se depisteaza furtul de apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se depisteaza furtul de apa

LOCUIESC INTR-UN BLOC UNDE NU EXISTA PIERDERI DE APA
IN LISTELE DE INTRETINRE APAR PIERDERI DE APA DE 2 ORI CONSUMUL
CONSUMUL PROPRIU ESTE DE 25-28 MC LUNAR, IAR CEILALTI LOCATARI AU UN CONSUM DE 3-5 MC
ASOCIATIA REFUZA SA SE IMPLICE
CUM SA PROCEDEZ
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:53, 30 Octombrie 2009
@mircea dima,
Va rog sa "apelati la cuvinte" (vorba cuiva) si explicati-ne ca si cum stati de vorba fata in fata cu cineva. Explicati daca aveti apometre, daca la asociatie ajunge lunar indexul apometrelor, daca sunt diferente intre ceea ce se inregistreaza pe apometre si ceea ce apare pe lista de plata, daca vi se intampla numai dv acestea sau tuturor proprietarilor, daca ati primit vreo explicatie de la administratorul asociatiei referitor la nemultumirea dv, etc ?
Luati-le pe rand si apoi intrebati care este nedumerirea dv.
Va astepatam cu interes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometre plus pierderi alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Am apometre apa calda si apa rece. De luna trecuta administratorul a inceput sa puna lunar si o cantitate suplimentara de metri cubi apa rece si apa ... (vezi toată discuția)
Apometru e defect trebuie să îl schimb atunci asociația citi ... Magie1 Magie1 Apometru e defect trebuie să îl schimb atunci asociația citi MC de apa rece îmi baga in plus de persoana. O lună are drept să îmi bage maxim 8 MC de ... (vezi toată discuția)
Verificare apometre anacami2 anacami2 Buna ziua si La multi ani! Am si eu o intrebare in legatura cu verificarea apometrelor.E obligatorie pentru apartamente ?Sau e valabila doar pentru cele de ... (vezi toată discuția)