avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna ziua,am o intrebare in legatura cu contractul de intretinere.In urma cu 3 ani am incheiat un asemenea contract cu bunici mei paterni,bunicul meu a murit si as vrea sa stiu acum cat mi se cuvine din casa?
Cel mai recent răspuns: CosAndreea , utilizator 16:37, 7 Mai 2018
Teoretic jumatate, practic nu va ajuta la nimic atat timp cat inca traieste bunica.
Dupa decesul bunicii veti deveni proprietarul intregului imobil.
Contractul de intretinere a fost incheiat cu rezerva uzufructului viager in favoarea bunicilor?
Da,suntem inscrisi si in CF

MihailZC a scris:

Contractul de intretinere a fost incheiat cu rezerva uzufructului viager in favoarea bunicilor?

In cazul in care se vinde casa,avand in vedere ca suntem inscrisi si in CF?Imi revine jumatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere CosAndreea CosAndreea Buna ziua,am o intrebare in legatura cu contractul de intretinere.In urma cu 3 ani am incheiat un asemenea contract cu bunici mei paterni,bunicul meu a murit ... (vezi toată discuția)
Casa dobandita cu donatie, se poate vinde? cumparatorul este ... asye asye Casa dobandita cu donatie, se poate vinde? Cumparatorul este afectat vreunfel sau eu daca o vand? detalii: -Bunica mi a donat o casa batraneasca la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare ... Gabygab Gabygab Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager pe casa lor fiind casatorita, intre timp am divortat si bunicul a ... (vezi toată discuția)