avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare titlu executoriu

Buna ziua!
Imi incerc si eu norocul pe acest forum, in speranta ca voi primi un sfat in legatura cu modul de a proceda in continuare.
Speta: mama mea a obtinut titlu executoriu definitiv prin care a reusit obligarea societatii la care a lucrat ca gestionar la eliberarea garantiei retinuta din salariu.
Societatea a refuzat plata, si am fost nevoit sa merg la un executor judecatoresc in bucuresti (eu fiind din buzau). Asta se intampla in iulie 2008. pana in septembrie 2009, am reusit sa mai dau de el de vreo 3-4 ori la telefon, apoi liniste totala. Mentionez ca titlul este tot la executor, si efectiv nu mai dau de el: nici la birou, nici pe mail, nici la numerele de telefon. Am facut plangere la Camera Exec de pe langa curtea de apel bucuresti din sept 2008, cu rezultat nul pana acum. Am mers mai departe la Corpul de control al min justitiei, cu petitie din luna martie. Rezultat: camera nu a trimis dosarul. Am mers si mai departe la administratia prezidentiala, de acolo petitia a ajuns la UNEJ. Raspuns: zero barat. Azi am trimis si scrisoare recomandata la institutiile mai sus mentionate pt a le obliga sa-mi dea un raspuns in scris.
Intrebare: cum pot obliga institutiile sa-si faca treaba? Am titlul executoriu, dar nu pot face nimic cu el pt ca este blocat la executor. Am vreo sansa daca-i dau in judecata?
PS: numel executorului Dinu Viorel-Stefan. Feriti-va de el!!!
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mazu , utilizator 08:05, 30 Octombrie 2009
Dati-l in judecata!
Astept mai intai raspunsul de la numitele institutii sa pot dovidi reaua-credinta din partea lui. Partea proasta-i ca societatea Rodipet este acum (din cate am inteles eu) din nou detinuta in proportie majoritara de AVAS... Nu stiu daca o fi intrat in faliment...ceata totala.
Oricum, vreau sa chem in solidar si Camera, in cazul in care nu reusesc sa mai recuperez banii de la societatea debitoare.
V-as sugera o plangere penala.
De ce nu mergeti la Instanta si sa faceti o noua legalizare a hotararii ?
Am scos de la registratura o copie a hotararii, timbrata. Am discutat si cu un alt executor si mi-a cerut originalul. Numai pe baza acestuia poate pune in executare. Cel putin asa mi s-a spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplã cu rodipet? Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Cea mai mare firmă de distribuţie presă din Romania a fost privatizată iar acum,mai nou, a trecut înapoi la AVAS care deţine peste 50 la ... (vezi toată discuția)
Se mai incheie contract cu executorul ? Krissia . Krissia . De curand un executor judecatoresc mi-a spus ca nu se mai incheie contracte cu ei in cazul in care soliciti executarea silita a unei sentinte definitive si ... (vezi toată discuția)
Executare silita lg. 10/2001 dragosbutucea dragosbutucea Am obtinut o hot.jud. definitiva in baza legii 10/2001, investita cu (magica) formula executorie. Bineinteles ca primaria refuza sa o onoreze. Problema e ca ... (vezi toată discuția)