De curand un executor judecatoresc mi-a spus ca nu se mai incheie contracte cu ei in cazul in care soliciti executarea silita a unei sentinte definitive si irevocabile. Zice ca s-ar fi modificat ceva in acest sens. Eu nu pot sa cred asa ceva. :stunned:
E adevarat ? Si daca da se poate o baza legala va rog ? :-/
În conformitate cu dispoziţiile Codului de procedură civilă, ale Legii 188/2000, a Regulamentului de punere în aplicare a Legii 188/2000, a Statutului profesiei de executor judecătoresc, creditorul si executorul judecatoresc pentru respectarea si materializarea hotararii instantei,respectiv executarea titlului executoriu,prin contract stabilesc Obiectul contractului, Onorariul,Cheltuieli., Obligatiile parţilor, Clauze speciale
O cautare inocenta pe goagle, poate sa nu dea raspunsurile dorite.
Exista o hotarare UNEJ care interzice sa se incheie contracte intre executor si creditor. Aceasta hotarare a fost sau va fi atacatain contencios administrativ.
Cred ca nici acea inocenta cautare pe goagle nu a existat. Si exista acea hotarare a UNEJ, a fost atacata insa se judeca. Nu mai multumiti asa repede pt raspunsuri pentru ca de cele mai multe ori sunt eronate...