avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general va rog urgent un raspuns!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

va rog urgent un raspuns!

In anul 2005, dupa 5 luni unui angajat i-a incetat contractul de munca cu acordul partilor.Acesta a actionat in judecata societatea pt a i se acorda drepturile salariale pe ultimele 2 saptamani lucrate si compensarea in bani a C.O. neefectuat pe anul 2005.
Instanta i-a dat castig de cauza, societatea ii va plati sumele datorate.
Intrebarea este urmatoarea: pentru drepturile salariale stiu, dar pt drepturile care se i cuvin pt cele 5 zile de CO nefectuat si neprins in lichidare cum se procedeaza? Aceste drepturi sunt niste drepturi cu impunere finala sau nu? Adica, mai trebuie sa viram la Sanatate, Somaj, Pensii ceva tinand cont ca el nu mai e angajat al firmei sau nu?
Cel mai recent răspuns: marinform , utilizator 00:00, 12 Martie 2006
treb sa dai dariile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuia sa mi se plateasca c.o.? eu1001 eu1001 buna seara, va rog sa-mi spuneti daca fostul meu angajator trebuia sa imi plateasca C.O. neefectuat pe anul in curs, in conditiile in care mi-am incetat ... (vezi toată discuția)
Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
Solicitare sfat Li_Ra Li_Ra Buna ziua, Doresc sa va supun atentiei urmatoarea situatie: O persoana angajta la o firma din Bucuresti se hotaraste sa-si dea demisia din motive ... (vezi toată discuția)