avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Abuz de putere cu vatamare fizica
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Abuz de putere cu vatamare fizica

Buna ziua. Este vorba de nepotul meu de 21 de ani , care a fost chemat la politie , banuit ca a fost autorul unei spargeri de locuinta. A fost pus sa dea declaratie, ca unde a fost in cutare timp. Copilul sa conformat , a scris declaratia , si a fost batut peste mana cu bastonul de cauciuc.A fost lovit pana ii sa invinetit palma si sa umflat palma cauzandu-i o durere insuportabila. Acest procedeu militienesc vreau sa-l combat in justitie. Ce merita acest tortionar ?Care sunt pasii pentru al pedepsi pe politist , care a dat dovada de abuz de putere si cu vatamare corporala , lovindul cu bastonul.
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
victor1906, utilizator
Cel mai recent răspuns: victor1906 , utilizator 20:28, 7 Mai 2018
Trebuie sa depuna plangere penala impotriva lui. Si-a scos CML?
Nu are CML

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa depuna plangere penala impotriva lui. Si-a scos CML?

Sa mearga sa isi scoata. Cand s-a intamplat?
Cu o luna în urma...Am doar pozele făcute cu telefonul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie minor felix76 felix76 buna ziua, sunt 2 incidente: 1 in urma unei dispute in scoala, copilul meu i-a dat o palma unui alt copil, acesta acuza dureri in zona maxilarului si tamplei. ... (vezi toată discuția)
Articolul 180 - lovirea sau alte violenþe cib3rthug cib3rthug Salut , Am fost chemat la politie pentru o declaratie ca raspuns a depunerii unei plangeri impotriva mea.In seara precedenta l-am lovit pe un baiat cu palma ... (vezi toată discuția)
Bataie la politie Mircica+ Mircica+ Am un prieten care a fost chemat la sectia de politie si a fost audiat. Cand l-am vazut a doua zi avea deja un ochi vanat si l-am intrebat ce s-a intamplat,a ... (vezi toată discuția)