am un srl care datoreaza 100.000 RON-impozit pe profit /tva+penalizari si am primit o somatie de plata de la Adm.Financiara,probabil va urma poprirea pe cont.Nu am bani in cont, nu mai desfasor nici o activitate de la inceputul anului 2009 si nu am bunuri pe firma.Eu in calitate administrator am pe numele meu diverse bunuri ,ar fi indicat sa imi vand proprietatile?In ce conditii administratorul/asociatul poate fi executat silit cu bunurile personale pentru aceste datorii ale societatii, desi nu am auzit ca vreunui patron/administrator/asociat sa ii fi fost vandute bunurile personale pentru a-si achita impozitele.Care mai este notiunea de SRL in aceste conditii??
Mai intai SRL-ul trebuie sa intre in insolventa si dupa aceea in faliment , iar daca lichidatorul o sa constate ca administratorul firmei a fost de rea credinta o sa treaca suma asta la cazierul fiscal al administratorului .
m-am gandit deja la asta dar am inteles ca se face o analiza a datoriilor si daca acestea sunt anterioare vanzarii raspunderea este tot a fostului adm.