as dori sa stiu ce poate pati administratorul unui SRL (este si asociat unic) atunci cand Adm. Finantelor Publice a depus cerere de declansare a procedurii falimentului pentru suma de X lei si SRL-ul intradevar datoreaze acea suma.
Ce i se poate intampla administratorului?
Poate formula o cerere de amanare pt a-si angaja un avocat?
daca firma nu are bunuri, dar administratorul, ca pers fizica, are bunuri pe numele sau i se pot urmari aceste bunuri in scopul satisfacerii creantelor??
buna ziua!
nu sunt de specialitate, dar sunt in aceeasi situatie...firma la care lucrez, srl, cu asociat unic a intrat in insolventa, procedura inceputa tot de adm financiara...in prima faza se face o declaratie ca srl-ul nu are bunuri mobile sau imobile...administratorului nu i se pot ataca bunurile luate pe pesoana fizica decat intr-o ultima faza daca se poate face cumva legatuta intre bunurile respective si faptul ca srl-ul administrat de persoana respectiva nu si-a platit darile catre stat. dar depinde foarte mult de situatie, de suma despre care este vorba si de lichidator.
Radiere cu datorii
cela_relly
Buna ziua.
Am un SRL , suntem 2 administratori cu drepturi egale si am depus actele pentru radiere.
Catre stat nu avem datorii. Datoriile sunt pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Executare silita
karlasofia
buna ziua,
O interprindete individuala care se afla in procedura de faliment are mai multe datorii catre diversi furnizori si anaf,
Exista infiintate mai ... (vezi toată discuția)